klik-klak-kluk

u folo, i folo too

a reminder for me...

Allahu ma'i, Allahu naadhiri, Allahu syaahidi
Allah bersamaku, Allah melihatku, Allah menyaksikan aku.


"Hasbunallah wa ni'mal wakil"
(Cukuplah Allah menjadi penolong kami dan Allah adalah sebaik-baik Pelindung).

Pages

Instagram

Monday, February 21, 2011

bekpes pagi ni...

Assalamualaikum w.b.t
Selamat pagi...

apa kabo semua? ahkak..alhamdulillah chat. ada yang monday blues ke? erm.. cepat buang monday blues tu yek. nanti mengganggu tugasan pulak. nape ahkak ceria semacam je nih? hahaha.. xde papepun. ahkak xgunepakai istilah monday blues. sedaya upaya motivasi diri supaya sentiasa ceria dan bersemangat bila pegi opis. apa yang penting ialah positive thinking. bila berfikiran positif, maka kita akan bersemangat dan ceria. tapi bila sebaliknya, maka musti xsemangat dan xceria tuk ke opis. ialah asek pk negatif jerkan. walo sesibuk mana pun kita, kalo kita organize keje seharian, musti semuanya akan setel. hehehe...

oklah. dah mengarut nih. ahkak cuma nak bagitau yang pagi nih ahkak bekpes just makan biskut n minum susu saje.



xtaulah nak makan apa skang nih. masa naik keje pas cuti 3 bulan, berminggu2 gaklah bekpes dengan karipap jer. so sekarang bila dah boring ngan karipap, dah xtau nak makan apa. tapi ok apa bekpes cenggini. makan sikit2 tapi kerap. hehehe.. boleh kurus cenggini. ai likee...

oklah.. nak buat keje. selamat bekerja semua. senyum....

2 comments:

rosmona said...

nampak sgt menarik susu itu...
ermmm.. yummy2...
kalo ade honey star lagi syok..

nn said...

rosmona: aisey...bila mak yong berkata2 tentang makanan..memang xboleh buat apa.. oleh itu, segeralah mak yong mendapatkan susu dan honey star... :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails