klik-klak-kluk

u folo, i folo too

a reminder for me...

Allahu ma'i, Allahu naadhiri, Allahu syaahidi
Allah bersamaku, Allah melihatku, Allah menyaksikan aku.


"Hasbunallah wa ni'mal wakil"
(Cukuplah Allah menjadi penolong kami dan Allah adalah sebaik-baik Pelindung).

Pages

Instagram

Sunday, September 30, 2012

GlutaKojic Soap - entry melekat

haloha... diam xdiam, sedar xsedar, daripada menjadi pengguna sabut ini, sekarang ninironna sudah jadi agen pengedar di kawasan Putrajaya yea. kalo ada rezeki, one sweet day nak jadi stokis pulak.. ahahahaha... luar biasa. baeklah. sabun nih sesuai digunakan untuk satu badan. kalau badan ada parut2 yang degil xmo hilang tu, insyaAllah kalau guna sabun nih secara berterusan, lamakelamaan parut2 degil tu akan nyah dari badan kamo. digunakan untuk cuci muka pun bagus jugak. kasi lembut kulit wajah.

berdasarkan kepada pengalaman sendiri yang dah guna sabun nih dari bulan 5 yang lalu lah, kulit memang ada terasa perubahan, jadi lagi halus dan lembut gitu. kulit kat siku dan lutut kan cam kasar sikit, tapi bila kasi sikut dan lutut pelukcium sabun nih, lama kelamaan kulit di kawasan tu akan jadi licin dan lembut. auww...

oklah.. masa dah time. sape yang berminat nak terai, leh sms/call ninironna di talian 019-9463631 yea. ku menunggu... kaum adam pun boleh guna jugak tau..

2 comments:

IdaShah WC said...

wei aku pun pakai sabun tu.sabun badan sekali ngan muka.aku pakai yg pinksh beauty punya.

mmg bagus sabun glutakojic..testimoni drp aku hehe

ronna said...

wah.. terima kasih atas testimoni anda. erm.. kalo nak terai yg nih, hello aku yek..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails