klik-klak-kluk

u folo, i folo too

a reminder for me...

Allahu ma'i, Allahu naadhiri, Allahu syaahidi
Allah bersamaku, Allah melihatku, Allah menyaksikan aku.


"Hasbunallah wa ni'mal wakil"
(Cukuplah Allah menjadi penolong kami dan Allah adalah sebaik-baik Pelindung).

Pages

Instagram

Tuesday, June 11, 2013

masa untuk potong kek...


sebenarnyakan..birthday girl nih xtau pun yang arinih birthday dia. baek punya diam ibuayah. afiff pun xtau yang arini birthday adik dia. bila ibu bawa balik kek barulah afiff tau. mujur jugak birthday girl tengah tido time kek sampai umah. zasss simpan dalam peti ais.bila birthday girl dah bangun, dia bukak peti ais dan tengok ada kek.. barulah dia tanya hari ni birthday siapa. ibu suh teka dia cakap xtau. bila bagitau arini birthday dia... mula buat muka malumalukucing gitu. pastu tanya siapa datang. cakaplah tok ayah, tok wan, cik long, cik su dan abg faris. wah...suka suka.. pastu tanya lagi ada hadiah tak? wah... over tau birthday girl nih. ibu cakap kalau tok wan dan cik su ada bagi hadiah kat kakak.. syukur alhamdulillah. kalau xde, kakak janganlah merajuk yea. lagipun dapat makan kek pun dah syukur alhamdulillah kan... huhuhuhu... ok bu.. so mari layan gambar-gambar di bawah..



chocolate walnut cake by SR.. xpenah lagi beli kek nih. first time try... alhamdulillah sedap..


birthday girl yang pakai baju purple tu. yang baju pink tuh adiknya yang menyibok lebih.

dah nyanyi dah tiup lilin, maka marilah kita potong kek... yippieee... birthday girl happy, semua orang happy

hoyeyyyy.. dapat hadiah dari ibuayah... birthday girl happy. budak sebelah tu xbape happy sebab xdapat hadiah. tapi mujurlah dia xmenangis minta hadiah. phew...

wah... bakal assistant ibu nih..

hadiah dari cik su dan abg faris. tq cik su dan abg faris. suka birthday girl. 
posted from Bloggeroid

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails