klik-klak-kluk

u folo, i folo too

a reminder for me...

Allahu ma'i, Allahu naadhiri, Allahu syaahidi
Allah bersamaku, Allah melihatku, Allah menyaksikan aku.


"Hasbunallah wa ni'mal wakil"
(Cukuplah Allah menjadi penolong kami dan Allah adalah sebaik-baik Pelindung).

Pages

Instagram

Wednesday, October 9, 2013

Menggamit memori silam..

Pas SPMV, sambung study kat ITM (sekarang UiTM) Jengka, Pahang. kat tempat jin bertendang. memanglah.. apapunxde... boleh kena culture shock lah. hahahaha... amik jurusan Diploma Sains Kesetiausahaan (SS10) jer. ahaks.. ramai jer yang kata SS10 nih senang. xde sains xde math. xyah penat memikir. tapi diaorang xtahu... kami kena buat latihan setiap masa. kalo assignment tu.. aseklah kena buat tulisan cacing tu.. drill..drill.. n drill... kalo xde typewriter sendiri.. kena banyak practice menaip. untuk memantapkan lagi skill. fuhhh.... tapi best ooo... sebab dapat coursemate yang gilergileremaja. hahahahaha... 

hai nur... nihlah my bestfriend. kuikuiki... kan nur kan.. sekarang dia posting di Budapest.
masa last sem, kitaorang berpakat setiap hari jumaat adalah hari berjubah. xkiralah setiap minggu ko pakai jubah yang sama ato tidak. janji berjubah. hahaha...
giler itam kulit masa nih.. maklumlah xpandai jaga kecantikan lagi. hahahaha...
bersama lecturer kesayangan. tapi ku dah xingat nama lecturer itu. ehh..japjap... cik siti namanya.. yg sorang lagi tu.. sape ehh..xingat..xingat.. ampunkan saya puan...
memasing... rupa suci.. muda belia lagi.. kuruskurus semuanya...itu dulu. kalo sekarang.. ya ampun... hahahaha
nyanyi lagu PERKES ke time nih? xingat pulak... adoi... betulbetul menggamit memorilah bila tengok gambar2 nih..
ninironna, kak long a.k.a kak nida n nur
my roomate dari sem 1 sampai abes belajar. lokasi bilik pun masih di blok C Siti Khadijah. sem 1 tingkat atas sekali. pastu rasanya sem 2 - last sem kat tingkat 1 kot. dahlah tercampak jauh dari coursemate yang lain. pastu semua tu kaki study tu. habih kelas, balik bilik terus buat assignment, latihan bagai. tensen i... i baru nak rilekrilek lepak atas katil tapi diaorang duk kat meja study. ish. mana aci. nakxnak kenalah duk kat meja study jugak. hahahahaha.. diaorang nih roomate jer. bukan classmate ninironna. diaorang bertiga satu kelas, ninironna nih jer yang kelas lain. huhuhuhu...  hai rosilawati, anizawati dan suhanna..
salah sorang faveret lecturer nih. masa nih last sem kot. kami buat surprise kat dia cos dia nak sambung belajar sebelum sempat kami abes belajar. di manakah anda tuan syed?
ololololo... tuan belog di zaman remajanya. suwit jer kan. mihmihmih. nih kat bilik makmal menaip. owh..rindunya. giler badan kurus keping macam papan lapis. time nih kalo angin kuat, memang boleh melayang ooo... tapi sekarang tidak sekeping lagi sebaliknya berkepingkeping. hahahahahaha...

1 comment:

MummyQueen said...

nini..byk betul kenangan kt jengka tu kan..ek kenangan temankan ko gi dating pun ada..huhuhuhu..gambo muda remaja..comel!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails