klik-klak-kluk

u folo, i folo too

a reminder for me...

Allahu ma'i, Allahu naadhiri, Allahu syaahidi
Allah bersamaku, Allah melihatku, Allah menyaksikan aku.


"Hasbunallah wa ni'mal wakil"
(Cukuplah Allah menjadi penolong kami dan Allah adalah sebaik-baik Pelindung).

Pages

Instagram

Sunday, May 4, 2014

Jenjalan ke KLIA2

Misi harini adalah untuk menjejakkan kaki ke KLIA2. patutnya pergi last week sebab open day KLIA2 tapi dah set appointment nak jumpa member. So, harinilah kita pergi.

Masa memula nampak buildingnya.. Wah... Besarnya.. Kagumnya... Parking pun banyak tingkat dan luas.
KLIA2 ni bukan setakat lapangan terbang jer tapi ada shopping mall yang besar. Kalau xsilap ada 4 tingkat..(fengsan nak abih jelajah semua tingkat). So kalo nak gi mallnye, dicadangkan parking di aras 4 ye.

Ada banyak restoran yang boleh membuatkan korang fening nak pilih nak makan kat mana. (mujurlah tadi kami masih kekenyangan... Hahahaha).

Rasarasanya tadi kami berjaya kut cover 4 tingkat. Hahahaha... Kes sesatlah nih.
So, korang.. Bolehlah bawak family datang jenjalan kat sini.

Info pasal parking : tiga jam pertama RM4.00.

xramai orang bolehlah korang nak berlari dengan bebasnya...
nih dia punya map. perghhh... dah macam tablet/hp dah. cuma xde button back jer. hahaha... kagum kejap.. first time datang, sesatbarat haruslah berlakukan walaupun 3 kali tengok map di aras yang berlainan. hahahahaha...
xtau pun ada cawangan #jellybunny kat #klia2 nih. masa jenjalan tadi, nampak pengunjung lain bawak paperbag jelly bunny. dan dan tu I is teruja. terus bersemangat nak pusing mall nih. cari cari xjumpa, bila jumpa map, gunakanlah sebaik mungkin itupun sesat jugak. hahahahaha... bila dah jumpa, wah... memang over excited k. banyak betul kasut/selipar/bags.. memang banyak pilihan. kasut budak2... sungguh menguji nafsu untuk membeli. tapi ku tahan..ku tahan jugak kerana xtermasuk dalam list untuk bulan ini. huhuhuhuhu... xpe.. gaji bulan nih, kita pergi shopping kat #jellybunny nih. 

2 comments:

:: Cik Viva :: said...

Jelly bunny ada kt klia2?? Nk pegilah lau camtu.. tq

:: Cik Viva :: said...

Jelly bunny ada kt klia2?? Nk pegilah lau camtu.. tq

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails