klik-klak-kluk

u folo, i folo too

a reminder for me...

Allahu ma'i, Allahu naadhiri, Allahu syaahidi
Allah bersamaku, Allah melihatku, Allah menyaksikan aku.


"Hasbunallah wa ni'mal wakil"
(Cukuplah Allah menjadi penolong kami dan Allah adalah sebaik-baik Pelindung).

Pages

Instagram

Friday, June 27, 2014

Meh ibu belanja

Pagi tadi ada hari terbuka di sekolah abang dan kakak arissa. Kena jumpa guru kelas untuk tengok results exam tengah tahun. Walaupun ibu dah tahu resultnye(tengok online), ibu tetap buat macan kali pertama tengok result korang. Hihihi...

Abang- keseluruhan results adalah memuaskan. Yang penting xde 'c'. Tapi sian abang.. Frust dengan subjek BI. patutnya boleh dapat 'A' tapi dek kerana arahan kurang jelas... Maka 'A' hanyala tinggal kenangan. Xpe bang... Usaha lagi untuk exam akhir tahun ni.

Kakak arissa - first time exam.alhamdulillah... Banyak 'A' tapi sayangnya bukan core subjek. Ada satu subjek tu dapat 'c'. Memang rugila. Tapi xpe... Exam akhir tahun nanti kena usaha lebih lagi.

Apa yang penting korang dah buat sehabis baik walaupun xbuat ulangkaji secara serius. So, ibu doakan semoga abang dan kakak arissa akan dapat result lagi baik untuk exam akhir tahun nanti.

Jadinya.. Sebagai tanda ibu terima resuly exam korang dengan penuh rasa bersyukur, mohle ibu belanja makan kfc. Hahahaha... Pasni p minta ayah belanja pulak.

1 comment:

Ms Pearl said...

What do u mean arahan kurang jelas? Bane? Boleh tengok kertas soalan ye? Untungnya!!!! Apa pasal sekolah pmb tak boleh tengok kertas exam ish geram ni and,jeles. Eh tahniah auntie hani ucapkan to both kakak and abang.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails