klik-klak-kluk

u folo, i folo too

a reminder for me...

Allahu ma'i, Allahu naadhiri, Allahu syaahidi
Allah bersamaku, Allah melihatku, Allah menyaksikan aku.


"Hasbunallah wa ni'mal wakil"
(Cukuplah Allah menjadi penolong kami dan Allah adalah sebaik-baik Pelindung).

Pages

Instagram

Friday, February 6, 2015

Bento 6/2/2015

Baru rajin nak update pasal bento minggu.
2hb dan 3hb, putrajaya cuti umum. so...no bento lah.
4hb.. just gorengkan karipap sardin frozen (xdak gambar) sebagai bento untuk dimakan semasa rehat. no bento for lunch sebab xde kelas KAFA.
5hb... ibu buatkan burger daging + roti sandwich + cheese + cili sos + mayonis jer untuk afiff dan arissa makan semasa rehat.no bento for lunch sebab xde kelas KAFA. ameena pulak bekal tuk makan di rumah pengasuh tengahari nanti. sementara untuk ayra, ibu potong kecikkecik kek london roll. seperti gambar di bawah.
untuk 6hb iaitu hari ni.. ibu just gorengkan nugget ayam sahaja untuk 4 aiman ibu ni. bento untuk kelas kafa pulak pulak just belikan biskut pack kecik untuk afiff dan cupcaketanpa krim untuk arissa. alhamdulillah...semua puas hati.
sambung next week pulak bentonya.


posted from Bloggeroid

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails