klik-klak-kluk

u folo, i folo too

a reminder for me...

Allahu ma'i, Allahu naadhiri, Allahu syaahidi
Allah bersamaku, Allah melihatku, Allah menyaksikan aku.


"Hasbunallah wa ni'mal wakil"
(Cukuplah Allah menjadi penolong kami dan Allah adalah sebaik-baik Pelindung).

Pages

Instagram

Wednesday, February 25, 2009

Secret Recipe @ Presint 15, Putrajaya

NOW OPEN @ JALAN DIPLOMATIK
28, Jalan Diplomatik, Persint 15, 62030 Putrajaya, Wilayah Persekutuan.
Tel: 03-8890 4525
Opening Hours: 10.00 AM-10.00 PM (Daily)

uishh..nampak cam sedap je kek nih kan..sebab tuh aku saje tepek kat sini..:D

dah lama dah aku nak post entry pasal SR nih, tapi asik lupa je.asal lalu depan SR di Pr 15 nih baru teringat nak post, tapi lupa lagi, lagi lagi lupa..nak buat camne.. tapi hari ini ingatan aku agak baik (maybe sebab dah gaji kot..hahahaha).cawangan nih kat sebelah Avon.mmm...kalo still xtau gak..korang cari jerlah Mydin kat Pr. 15 tuh, bila dah jumpa Mydin, korang teruskan perjalanan sepanjang jalan depan Mydin tuh.musti jumpa punya..leher tuh kena kasi exercise cikitlah..hahahaha...kalo nampak Avon..otomatik korang nampaklah SR nih..tapi kalo xnampak gak..xtaulah aku..cawangan kat Alamanda tuh still wujud lagi. kalo time korang nak pegi yg kat alamanda tuh dah full, dan korang memang nak nak sangat makan (terutama mak yong..kuikuikui), hah..apa lagi, pergilah terjah kat Pr 15 tuh.bukannya jauh mana pun...janji dapat makan...hati pun senang..

nota mata : TAKAT HARI NIH, SIGNBOARD DIA XNAIK LAGI.pepandailah korang cari yek

17 comments:

Asmiza Supar said...

Huhuhu.. ko ni bg aku sakit hati aje ye tgk gambo menatang nih.. grrr...

arnirina said...

ko nie sume tempat melantak tau!

nn said...

mimi:lorr..apsal ko sakit ati pulak..patutnya ko cakaplah..perut aku lapo lah..hahahaha

nn said...

arni:hahahaha...saje aku buh gambo makanan...sebab aku tau ada mak yong duk baca blog aku nih...at least aku boleh bagi idea nak makan apa...hahaha

Zimah's Depart said...

hamboi..wat iklan pree..hehe..

nn said...

zimah:menjalankan iklan khidmat masyarakat dik oi...kuikuikui

GeMiNi GuRL said...
This comment has been removed by the author.
GeMiNi GuRL said...
This comment has been removed by the author.
YaTiE said...

SR yummmyyy

nn my blog add:
http://haryatie21haryatie21.blogspot.com

cuba laa ekk. :D

nn said...

sape yg pepandai delete komen nih?nak kena babab nih

nn said...

yatie:udah try berulang kali...tapi ai try lagi..

Anonymous said...

I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or did you hire someone to do it for you?
Plz reply as I'm looking to construct my own blog and would like to know where u got this from. thanks a lot

Feel free to visit my web blog vacature arnhem

Anonymous said...

Tremendous issues here. I am very happy to see your article.
Thank you so much and I'm having a look ahead to contact you. Will you please drop me a mail?

Also visit my web site; vakantieparken frankrijk

Anonymous said...

karen millen dresses uk Vintage the city s'articule comme un dpt vente mais en plus (et principalement) on dcouvrira des pices chines par les deux pro (oui car un tel niveau de collection touche la perfection et donc l'expertise). louisvuittonpurse1.webnode.jp

Anonymous said...

I blog often and I genuinely thank you for your content.
This great article has truly peaked my interest.
I am going to take a note of your website and keep checking for new details about once per week.
I opted in for your RSS feed as well.

My blog post - frankrijk vakantiewoning

Anonymous said...

Aw, this was a really good post. Finding the time and actual effort to make a superb
article… but what can I say… I hesitate a lot and don't manage to get nearly anything done.

My site: luxe vakantie frankrijk - -

d.afiz said...

Adeeeehhhhh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails