klik-klak-kluk

u folo, i folo too

a reminder for me...

Allahu ma'i, Allahu naadhiri, Allahu syaahidi
Allah bersamaku, Allah melihatku, Allah menyaksikan aku.


"Hasbunallah wa ni'mal wakil"
(Cukuplah Allah menjadi penolong kami dan Allah adalah sebaik-baik Pelindung).

Pages

Instagram

Wednesday, August 12, 2015

eksperimen tenggelam dan timbul

11 Ogos

antara aktiviti PDP di pra sekolah yang membuatkan anak murid teruja adalah bawa buah-buahan untuk projek besar punya. hahahahah.... kali ni parents update sendiri list buah-buahan yang akan dibawa. si ameena bawa epal merah jer.

*gambar ihsan cikgu kelas Pra


model-model buah buahan



yippiiiiii.... xsabar nak buat eksperimen nih


lagi seronok bila kena masukkan buah dalam tong air yang besar nih. 





durian pun ada tau....

hasil daripada eksperimen tenggelam dan timbul


selesai eskperimen, masa untuk makan buah-buahan tadi... yeaaaa... cikgu siap bawa kuah rojak buah lagi...

piknik di playground sekolah. seronoknya korang kan... piknik makan buah-buahan jer... hahahaha....











No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails