klik-klak-kluk

u folo, i folo too

a reminder for me...

Allahu ma'i, Allahu naadhiri, Allahu syaahidi
Allah bersamaku, Allah melihatku, Allah menyaksikan aku.


"Hasbunallah wa ni'mal wakil"
(Cukuplah Allah menjadi penolong kami dan Allah adalah sebaik-baik Pelindung).

Pages

Instagram

Sunday, August 30, 2015

Model xjadi model

29 ogos

Wah.... perasaan untuk menjadi model muslimah tu ada cuma  feel jer yg xde. Hahaha.... ater beli kain dan tempah jahit online so bila dah dapat bajunya kenalah komenkan..bika bagi komen kenalah up gambar skalikan... hahaha... jenuh weh posing... meh tengok gambargambarnye... 

Cubaan pertama... view xcantek... model pun masam jer. So next pleaseeee

Cubaan kedua... dah kenapa model over tunduk nih..  so... again.. nexttttt

Cubaan ketiga... minta bantuan model cilik... cehhhh... xjadi jugak... model cilik xbagi kerjasama langsung.... nextttttt

Hah... yang nih cantekkkk pada mata pandangan model... ok proceed. Gambar ni dah selamat diwhatsup pada tailor.. 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails